Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники Західного регіонального управління впродовж останньої доби затримали громадян Бангладеш, Іраку, Індії та Молдови

Вночі 25 травня прикордонний наряд застави „Новоселиця” Чопського загону затримав при спробі незаконного перетину кордону чотирьох громадян Бангладеш. 400 метрів залишалося пройти порушникам, щоб потрапити до Словаччини. Документи у затриманих відсутні. Про це повідомила Тетяна Герасимчук, прес-секретар Західного регіонального управління ДПСУ.

Також цієї ночі прикордонний наряд застави „Шегині” затримав двох громадян Туреччини при спробі подолати електро-сигналізаційний комплекс та незаконним шляхом потрапити до Польщі. На відміну від громадян Бангладеш турки мали при собі закордонні паспорти.
Вчора, 24 травня, у місті Ужгород інспектором прикордонної служби застави „Ужгород” було затримано за порушення правил перебування іноземців на території України громадянина Іраку та громадянина Індії. Документи у затриманих відсутні.
На залізничній станції Чоп прикордонники затримали в адміністративному порядку чотирьох громадян Молдови. Згідно з міграційними картками, двоє з них мали б перебувати у Одесі, ще двоє – у Тернополі. Причини перебування на Закарпатті встановлюються.
Нагадаємо, упродовж січня-квітня 2006 року органами охорони державного кордону Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України затримано 3 023 порушників законодавства України з прикордонних питань, за незаконний перетин кордону — 959 осіб, з них  — нелегальних мігрантів — 772 особи. Загалом серед незаконних мігрантів найбільше переважають громадяни Молдови (57%), які через територію нашої держави намагаються добратися до Західної Європи. Друга за чисельністю категорія нелегалів – нелегали з Південно-Східної Азії.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ