Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Прикордонники затримали 20 т контрабанди: брухт, автозапчастини і продукти

Вздовж лінії розмежування продовжуються заходи щодо припинення незаконного переміщення товарів та вантажів. Всього зНалежних документів на вантаж не було. Крім того, автомобілі намагалися об’їхати контрольні пункти, що були на їх шляху. Порушників передали представникам ДФС для прийняття правового рішення. Про це повідомили в Держприкордонслужбі України.

В контрольному пункті в'їзду/виїзду «Бугас» прикордонники під час здійснення перевірочних заходів у водія автомобіля «Опель», який слідував на територію підконтрольну незаконним збройним формуванням, прикордонники серед особистих речей виявили приховані майже 20 тисяч доларів США.  Наразі виявлену валюту, транспортний засіб і водія передано за компетенцією.

В районі н.п. Сизе (Луганська обл.) спільна розвідувально-пошукова група у складі прикордонників та військовослужбовців ЗСУ за допомогою службової собаки пі час огляду будинків виявила  сховок, в якому знаходились: граната Ф-1,  запал до гранати Ф1, 6 комплектів панчіх до ЗЗК, 5 комплектів військової форми (Woodland) та 2 пустих ящика для патронів калібру 5.45 мм.

Також під час проведення робіт на напрямку «Горлівка-Артемівськ»  прикордонники виявили гранату «РГД-5».  Знахідку передано компетентним органам.

Крім того в районі н.п. Гірське зведена мобільна група затримала громадянку України з підробленим паспортним документом. Затриману особу передано співробітникам МВС.

Вздовж лінії розмежування продовжуються заходи щодо припинення незаконного переміщення товарів та вантажів. Всього за добу затримано 4 транспортні засоби, які перевозили майже 20 тонн металобрухту, автозапчастин та продуктів харчування. Належних документів на вантаж не було. Крім того, автомобілі намагалися об’їхати контрольні пункти, що були на їх шляху. Наразі їх передали представникам ДФС для прийняття правового рішення.

Через контрольний «Зайцеве» прослідував вантажний автомобіль з гуманітарним товарами від благодійної організації «Добробут», які перевозили майже 3 тонни дитячого харчування.

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ