Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники затримали громадян України, Польщі та Німеччини за підробку документів на автомобілі

11 лютого у пункті пропуску „Шегині” прикордонний наряд затримав автомобіль  „Опель” 1991 року випуску, яким керував громадянин України. Встановлено, що номер кузова автомобіля не збігається з номером, вказаним у технічному паспорті.
Того ж дня було затримано автомобіль „Мерседес” 1992 року випуску за підозрою на підробку технічного паспорта. Транспортний засіб, який належав громадянину України, передано на митницю для оцінки та експертизи. Також за підозрою на підробку технічного паспорта затримано автомобіль „Ауді” 1992 року випуску, на якому перетинав польсько-український кордон громадянин України, Ющенко Іван, мешканець Івано-Франківської області.
11 лютого у пункті пропуску „Ужгород” під час проведення паспортного контролю затримано автомобіль „Джип –Ліберті” 2003 року випуску, який належав громадянину Польщі. З’ясовано, що доручення на керування цим транспортним засобом підроблено. Сума оцінки автомобіля становить 156 403 гривні.
У пункті пропуску „Рава-Руська” прикордонники затримали автомобіль „Сеат”1992 року випуску , який належав громадянину Німеччини. У прикордонного наряду виникла підозра, що технічний паспорт на автомобіль підроблено. Транспортний засіб передано на митницю для оцінки. Про це повідомила прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ