Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники затримали росіянку, трьох молдаван та трьох грузинів за порушення правил перебування іноземців на території України

9 березня прикордонний наряд застави „Княгиня” Чопського загону на залізничній станції Сіль затримав в адміністративному порядку громадянку Російської Федерації за порушення правил перебування іноземців на території України. Документи у затриманої відсутні.
Прикордонний наряд застави „Ужгород” затримав в адміністративному порядку за 400 метрів від лінії державного кордону 3 громадян Молдови. Оскільки будь-які документи у громадян Молдови відсутні, наразі проводиться процедура встановлення особи та з’ясовуються причини перебування в контрольованому прикордонному районі.
Прикордонний наряд застави „Паладь Комарівці” Чопського загону за 100 метрів від лінії державного кордону затримав в адміністративному порядку 3 громадян Грузії за порушення правил перебування іноземців на території України. У громадян Грузії при собі є закордонні паспорти, у міграційних картках місцем перебування зазначено м. Харків. Про це повідомила Тетяна Герасимчук, прес-секретар Західного регіонального управління ДПСУ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ