Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники затримали три вантажівки, вщент забиті контрабандою

Прикордонники затримали три вантажівки, вщент забиті контрабандою, — повідомила „Гал-info” прес-служба Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України.
 Вчора ввечері, 8 лютого, у пункті пропуску «Краковець» прикордонники затримали три вантажні автомобілі, вщент забиті контрабандними цигарками. Так, близько восьмої години вечора у пункт пропуску в’їхали одна за одною дві вантажівки «ДАФ», якими керували громадяни України. До контролю водії надали документи на вантаж – вуглевод технічний загальною вагою 11 тонн у кожній машині. Під час усного та письмового декларування водії заперечили наявність у автомобілях контрабандних товарів. Проте прикордонники разом з митниками вирішили оглянути вантаж за допомогою спеціальних засобів та виявили у мішках, серед вуглецю, контрабандні цигарки «ЛМ», «Вест» та «Вінстон».
Водій третьої вантажівки, марки „Рено” також задекларував, що везе технічний вуглець, заперечивши, що в автомобілі є контрабандні товари. Проте під час огляду авто прикордонники виявили у машину контрабандні тютюнові вироби.
Загальна кількість у вилучених цигарок становить 82 тисячі 880 пачок. Транспортні засоби та вантаж конфісковано. Вартість вилученої контрабанди майже 730 тисяч гривень.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ