Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордонники завадили двом спробам перемістити в Румунію контрабандний тютюн на Закарпатті та Буковині

У ході несення служби прикордонні наряди Держприкордонслужби викрили дві спроби переміщення в Румунію тютюнових виробів. Кордон намагалися порушити на Закарпатті та Буковині.

Двох українців затримали прикордонники відділення "Богдан" Мукачівського загону. Інформацію про незаконні наміри чоловіків доправити в сусідню країну куриво прикордонники отримали від місцевого мешканця.

Група реагування, що негайно висунулась до місця ймовірного правопорушення затримала порушників за 50 метрів до кордону. Вони несли пакунки з сигаретами. Загалом зловмисники намагались переправити в Румунію 1250 пачок сигарет.

Наразі чоловіків доставили до прикордонного підрозділу, де складені адмінпротоколи за ч.2 ст. 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України".

Іншу групу порушників викрили на Буковині прикордонники Чернівецького загону.

Отримавши інформацію від оперативних співробітників відомства про можливу контрабандну діяльність прикордонні наряди неподалік лінії кордону зафіксували рух групи осіб з пакунками. Зловмисники зрозумівши, що їх наміри викриті покинули 10 ящиків сигарет та вдалися до втечі. Не зупинили їх і попереджувальні постріли. Під час перевірки кордону разом з поінформованими румунськими правоохоронцями ознак порушення виявлено не було.

Затриманий в обох випадках контрабандний тютюн прикордонники передадуть представникам ДФС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ