Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Прикордоники Західного регіонального управління вилучили дві партії контрабандних цигарок

Контрабандні цигарки довелося зупиняти з допомогою автомата Калашникова прикордонникам Чопського загону, що на Закарпатті. Наряд застави «Павлово» близько 23 години помітив автомобіль «Нива-Шевроле», який рухався в бік україно-словацького кордону. Вимогу правоохоронців зупинитися водій позашляховика проігнорував. На важіль гальма контрабандист натис лише після того, як почув позаду попереджувальні постріли. Як з’ясувалося, порушник, громадянин України віз із собою 15 тисяч пачок цигарок «Класік», які разом з машиною у нього вилучили та передали на митницю. Експерти оцінили контрабандний вантаж у 30 тисяч гривень.

Також без машини із-за тютюну залишився громадянин Румунії, який через пункт пропуску «Дякове», що у Закарпатській області, їхав через кордон. Під час прикордонно-митного оформлення оглядова група знайшла в передніх дверцятах автомобіля румуна «Дачія» 150 пачок цигарок. Повідомили у прес-службі Західного регіонального управління ДРСУ.
Нагадаємо, упродовж першого півріччя 2006 року прикордонниками ЗРУ ДПСУ  конфісковано контрабандної продукції на суму близько 26 з половиною мільйонів гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ