Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Приміщення для бездомних не погіршить криміногенної та санітарно-епідеміологічної ситуації в районі -- Наталя Федорович

Начальник управління праці та соціального захисту Наталя Федорович розповіла журналістам, що не розуміє заяв депутата ЛМР Олега Баса щодо того, що мешканці вулиць, прилеглих до вул. Весняної, 4, де розташоване приміщення центру обліку та нічного перебування громадян про погіршення криміногенної та санітарно-епідеміологічної ситуації в районі.
„На сьогодні в цьому приміщенні не перебуває жоден бездомний, і якщо і погіршилась криміногенна та санітарно-епідеміологічна ситуація, то не через центр. Взагалі львів’янам треба бути більш лояльними до бездомних, оскільки є різні ситуації в житті і багато з бездомних мають вчений ступінь та втратили своє помешкання через шахрайство або інші, незалежні від них обставини. Зокрема, в 30-х роках у Львові було дуже багато таких будинків для бездомних, окремо і для жінок, і для чоловіків. Вони були поруч з будинками багатих городян, проте це останнім не заважало. Також у сусідній Польщі у Варшаві є багато притулків, які розташовані по всьому місту, а не на околицях, і ніхто не кричить, що їм заважають бездомні і ніхто не скаржаться”, – зазначила вона
Нагадаємо, 14 грудня на сесії ЛМР депутат міськради, голова фракції ПРП Олег Бас заявив, що сусіди майбутнього притулку для бездомних протестують проти створення такого притулку на вулиці Весняній, 4. Як стверджують люди, таке сусідство погіршує криміногенну та санітарно-епідеміологічну ситуацію у щільно забудованому районі. Отож, зважаючи на це, Олег Бас звернувся до міського голови з проханням відмінити рішення виконкому від 1 грудня 2006 року про створення притулку для бездомних на вулиці Весняній, 4.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ