Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Приміщення на вулиці Краківській, 5 продали в оренду за 18 640 грн, що в 3,3 раза вище за базову ціну

Приміщення на  вул. Краківській, 5 продали в оренду за 18 640 грн, що в 3,3 раза вище за базову ціну. Про це йшлося на комерційному конкурсі на оренду нежитлових приміщень комунальної власності м. Львова, який провело  управління  комунального майна Львівської міської ради.
 На комерційний конкурс було виставлено один об’єкт комунальної власності міста  за адресою вул. Краківська, 5, у якому до цього  знаходився магазин «Інструменти», площа  приміщення 150,5 кв.
На конкурс зголосилися 25 організацій, а з різних причин взяли участь у конкурсі десять претендентів. Пропозиції на конкурс надходили в закритих конвертах. Переможцем конкурсу став  ТзОВ «Інтерлев», яке запропонувало за місячну оренду 18 640 грн без ПДВ. Як було зазначено у пропозиції на оренду, «Інтерлев» зобов’язується зробити капітальний ремонт фасаду, впорядкування сходової клітки. Приміщення планують використовувати під магазин, де буде розташована виставка-продаж товарів народного вжитку та церковної атрибутики.
За словами голови комісії, начальника управління комунального майна Миколи Винничука, переможець конкурсу має в 15–денний термін підписати договір оренди, в іншому випадку переможець конкурсу втрачає право оренди.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ