Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Принц Гаррі одружиться з Меган Маркл у травні наступного року

Британський принц Гаррі та американська акторка Меган Маркл одружаться у травні 2018 року. Пара познайомилася влітку 2016 року і спершу приховувала свої стосунки від ЗМІ, - DW.

Весілля британського принца Гаррі та американської акторки Меган Маркл відбудеться у травні 2018 року, про це у вівторок, 28 листопада, повідомили у королівській родині. Церемонія проходитиме у каплиці Святого Георгія у Віндзорському замку.

Королівська родина повинністю оплатить весілля, включно з прийомом, музичним супроводом та оформленням зали. Принцу Гаррі 33 роки, Меган Маркл - 36. У вересні акторка вперше прокоментувала свої стосунки з принцом.  Маркл заявила, що найближчим часом має намір отримати британське підданство.

Як раніше повідомлялося, напередодні пара оголосила про намір одружитися. Королева Великобританії Єлизавета ІІ та її чоловік, герцог Единбурзький, заявили, що "раді за пару і бажають їм щастя". Брат Гаррі - Вільям та його дружина Кетрін, герцогиня Кембриджська, написали на Twitter, що "було чудово познайомитися з Меган і бачити, які вони з Гаррі щасливі".

DW

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ