Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Приріст пасажиропотоку аеропорту "Львів" становить 50%

Як повідомили у прес-службі ЛОДА, географія маршрутів Львівського аеропорту розширилась із 33 напрямків у 2017 році до 46 у 2019 році.

За 5 місяців приріст пасажиропотоку становить 50%. Про це сьогодні, 24 червня, під час апаратної наради розповіла генеральний директор Державного підприємства ʺМіжнародний аеропорт ʺЛьвівʺ ім. Данила Галицькогоʺ Тетяна Романовська.

Відтак, рівень прибутків аеропорту зріс із 288 млн грн у 2016 році до 522 млн грн у 2019 році.

ʺЦьогоріч є підстави сподіватися, що аеропорт сягне своїх рекордних результатів. Уже влітку ми очікуємо на мільйонного пасажира, а наприкінці листопада ця цифра має сягнути позначки 2 мільйони. За обсягами ми - перший регіональний аеропорт в Україні. Відкриваємо також старий термінал, з огляду на те, що в зоні прильоту дуже тісна ділянка прийому багажу. Тому в пікові навантаження старий термінал поки що прийматиме внутрішні рейси, а згодом - чартерні рейси. Хочеться, щоб старий термінал отримав своє друге життя, адже там є зручна інфраструктура.   Загалом потенціал аеропорту дуже великий, адже це корелюється із перспективністю регіонуʺ, - зазначила Тетяна Романовська.

"Мотор Січ" тепер прилітатиме у старий термінал аеропорту "Львів"

У планах керівництва аеропорту завершення будівництва і здача в експлуатацію об’єктів до Євро-2012, відкриття трансатлантичних рейсів до США та Канади та подальше вдосконалення сфери транспортної логістики та туризму в регіоні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ