Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Пришко залишив без коментарів рішення Генпрокуратури передати справу вбивства Сенчука прокуратурі Львівщини

Анатолій Пришко залишив без коментарів рішення Генеральної прокуратури передати справу вбивства Сенчука прокуратурі Львівщини, — про це сьогодні, 29 листопада, на прес-конференції заявив голова прокуратури у Львівській області.
„Я не можу коментувати рішення керівництва, якщо вони вирішили, що цією справою має займатися прокуратура області, значить, ми будемо це робити. Я особисто вважаю, що тут на місці ми можемо мати значно більше інформації, аніж слідчі Генпрокуратури у Києві. Якщо ж нам потрібна буде допомога Генеральної прокуратури, то, однозначно, що ми її отримаємо”, — наголосив Анатолій Пришко.
За  словами прокурора області, після того, як справу вбивства Сенчука передали на обласний рівень, а це, нагадаємо, відбулося у жовтні цього року, поновлено слідчо-оперативну групу, яка активно відпрацьовує всі можливі версії вбивства. Що ж до кількості версій вбивства, то Анатолій Пришко такої інформації не повідомив, зазначивши лише, що „живими” залишаються усі версії, які були висунуті одразу ж після вбивства.
Нагадаємо, сьогодні, 29 листопада, виповнюється рівно рік з дня вбивства екс-голови Львівської ОДА Степана Сенчука. Після проведення оперативно-слідчих заходів розслідування цієї справи взяла Генеральна прокуратура, однак нещодавно її передали прокуратурі області. Деякі високопосадовці, зокрема голова УМВС у Львівській області Віталій Максимов та голова Львівської ОДА Петро Олійник заявили, що вважають неправильним, що таким резонансним вбивством займається обласна прокуратура. 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ