Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Привабливі пропозиції і поступки, які пропонує «Нашій Україні» Партія Регіонів, — це морально-політична смерть для всіх учасників блоку — Ярослав Кендзьор

«Я схиляюся до думки, що попри всі нюанси парламентська коаліція буде підписана у форматі трьох, якщо не сьогодні, то завтра-післязавтра точно», — переконаний народний депутат, член фракції «Наша Україна» у ВР Ярослав Кендзьор, про це він заявив «Гал-info».
«На жаль, нічого конкретного я не можу зараз сказати, чи за ці пару годин, поки траває перерва в сесії Верховної Ради, буде завершений переговорний процес і якщо буде, то у якому форматі створять коаліцію. Поряд з тим, я маю інформацію, що Партія Регіонів, як це не парадоксально, пішла на значно більші поступки «Нашій Україні», ніж СПУ та БЮТ. Однак я, виступаючи на засіданні нашої фракції, сказав, що ці привабливі пропозиції і поступки — це морально-політична смерть для всіх політичних сил, які входять в «Нашу Україну», якщо буде утворено більшість між «Нашою Україною» та Партією Регіонів. Треба погоджуватися на помаранчеву коаліцію і далі врегульовувати всі спірні моменти. Я наважусь спрогнозувати, що таки буде реалізовано варіант трійки, якщо не сьогодні, то завтра-післязавтра», — зазначив Ярослав Кендзьор.
За словами нардепа, заяви чільників БЮТ про те, що блок Тимошенко погоджується на всі умови НУ, навіть на ті, котрих ще не бачив, є всього лише демагогією.
«Юлія Володимирівна вже три місяці стверджує, що БЮТ пішов вже на всі можливі та неможливі поступки, а сьогодні з трибуни Верховної Ради вона заявила, що годиться на нові вимоги НУ, навіть не знаючи їх. Це демагогія, адже є багато питань, зокрема щодо НАТО, на яких солодка парочка СПУ та БЮТ ще сьогодні вранці стояла абсолютно непохитно», — пояснив Ярослав Кендзьор.
Нагадаємо, сьогодні, 20 червня, відбувається пленарне засідання Верховної Ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ