Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Приватні перевізники Львова у жовтні отримають 23 автобуси «Богдан» із Wi-Fi

Корпорація «Богдан» уклала угоду з приватними перевізниками м. Львів на постачання 23 низькопідлогових міських автобусів. Зокрема 8 автобусів «Богдан» А22112 у жовтні тотримає ТОВ «Міра і К», ще 15 автобусів отримає львівське АТП-14630. Вартість одного такого автобуса становить від 1,5 млн грн. Про це йдеться на сайті корпорації «Богдан».
Корпорація «Богдан»

Автобуси замовлені львівськими перевізниками пристосовані для перевезення пасажирів з обмеженими можливостями. Автобус «Богдан» А22112 розраховано для перевезення 62 пасажирів, з них 18 сидячих.

Міський автобус А22112 довжиною 8 100 мм, з 6-циліндровим двигуном AshokLeyland, з робочим об’ємом двигуна 5,6 л, відповідає екологічному стандарту Євро-5. Всі автобуси оснащені 5-ступеневою коробкою передач, двуконтурною пневматичною гальмівною системою, системою ABS, обладнані пандусами та кріпленням для фіксації інвалідного візка в салоні, а також мають спеціально обладнані місця для пасажирів з обмеженими можливостями пересування. Додатково всі автобуси можуть бути обладнані системою кондиціонування кабіни водія та салону, точками доступу Wi-Fi за вимогою замовника.

В базовій комплектації міський низькопідлоговий автобус «Богдан» А22112 коштує від 1,5 млн грн.

ДП "Автоскладальний завод № 1 «ПАТ «АК «Богдан Моторс» - є ключовим підприємством, що входить до складу корпорації «Богдан», основним завданням якого є виробництво автобусів малого, середнього, великого і надвеликого класів, а також тролейбусів різних модифікацій. Виробничі потужності заводу до 2020 року заплановано збільшити з 2200 одиниць до 6000 автобусів та тролейбусів на рік.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ