Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Приватні підприємці ринку на вул. Раппопорта, 8 вимагають звіту від директора

Приватні підприємці ринку, що на вулиці Раппопорта, 8, проти того, щоб директор Еліна Карачевська керувала ринком. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомили підприємці ринку.
 Як зазначив приватний підприємець Ярослав Мерза, працівники ринку хочуть, щоб Еліна Карачевська зібрала всіх приватних підприємців і відзвітувалась про свою роботу та кошти ринку. Вони звинувачують директора в тому, що вона забирає їхні гроші в свою кишеню. „Для розвитку ринку вона ніяких коштів не дає. Навіть прибиральники не мають чим підмітати ринок, хоча директорка сказала, що виділила 14 тисяч грн на віники, а насправді того не було”, – стверджують приватні підприємці.
120 приватних підприємців об’єдналися в ТзОВ „Наш ринок”, а третина колишнього „ринку Мамедова” не увійшла і не підтримує це товариство, через те, що в „Нашому ринку” приватні підприємці сплачують не лише ринковий збір, кошти за світло, а й за телефонні послуги, послуги таксі дирекції ТзОВ. Ці підприємці просять міську владу, щоб „Нашому ринку” не надали земельної ділянки, а щоб прокуратура спочатку Шевченківського району розглянула справу, куди поділись гроші, які сплачували підприємці з березня по червень 2005 року.
Нагадаємо, приватні підприємці ТзОВ «Наш ринок» (колишній „ринок Мамедова”) просять Львівську міську раду створити спеціальну комісію, яка би посприяла «Нашому ринку» у підписанні акту користування землі із суміжними землекористувачами – ТзОВ «Краківський ринок» і 3-ю клінічною міською лікарнею.
Наразі в ТзОВ «Наш ринок» працює 300 приватних підприємців.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ