Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Приватні підприємці ринку «Торпедо» не хочуть співпрацювати з адміністрацією ринку

Приватні підприємці ринку «Торпедо» самоорганізувалися у ТзОВ «Підприємці «Торпедо» і  хочуть створити окрему структуру ринку на вул. Кукурудзяній площею 1,5 га – про це сьогодні під час зборів підприємців ринку повідомив член ТзОВ Віктор Коваль.
За його словами, за період з 2003-го по 2006 роки приватні підприємці загубили власні заощадження. Їх змусили у 2005 році платити за кожен м кв. платити 400 доларів з гарантією спокою на п’ять років. Улітку 2006 року власник – Владислав Перкін – повідомив про закриття ринку на стадіоні «Торпедо» і запропонував нові торгові місця на вул. Кукурудзяній.
Тому сьогодні, 11 грудня, приватні підприємці ринку «Торпедо» звернулися до депутатів Львівської міської ради, представників політичних партій та громадських організацій з проханням про підтримку ініціативи підприємців та захист їх інтересів. Вони просять ЛМР підтримати звернення про закріплення земельної ділянки на вул. Кукурудзяній для створення нового господарського ринку взамін торгових місць, що знаходяться на ринку «Торпедо».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ