Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Приватні підприємці ТзОВ «Наш ринок» просять Львівську міську раду надати їм у користування земельну ділянку

Приватні підприємці ТзОВ «Наш ринок» просять Львівську міську раду створити спеціальну комісію, яка би посприяла «Нашому ринку» у підписанні акту користування землі із суміжними землекористувачами – ТзОВ «Краківський ринок» і 3-ю клінічною міською лікарнею. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомила голова правління ТзОВ «Наш ринок» Еліна Карачевська. За її словами, приватні підприємці ТзОВ «Наш ринок» самостійно не можуть підписати цієї угоди з ТзОВ «Краківський ринок», а в архівах навіть немає документації на користування землі, на якій розташований Краківський ринок.

 Еліна Карачевська зазначила, що 25 жовтня 2006 року заступник прокурора Львова Ігор Івченко виніс протест на те, що приватні підприємці колишнього ринку «Мамедова», нині ТзОВ «Наш ринок» самоорганізувалися і  розпоряджаються земельною ділянкою на вул. Раппопорта, 8. Хоча 21 вересня цього року була ухвала ЛМР про надання в користування даної землі колишньому ринку «Мамедова».
28 грудня міська рада повинна прийняти рішення по протесту прокурора і остаточно надати дозвіл на користування цією ділянкою ТзОВ «Наш ринок». «Якщо не буде вирішено питання земельної ділянки що на вул. Раппопорта, 8, то приватні підприємці ТзОВ «Наш ринок» обіцяють, що перенесуть свої ятки на площу Ринок», – зазначила Еліна Карачевська.
129 приватних підприємців колишнього ринку «Мамедова» об’єдналися у ТзОВ «Наш ринок» для виконання господарських робіт і понад рік сплачують податки за використання землі. За минулий рік ринок сплатив усі податки в ЛМР на суму 95 тисяч гривень, у тому числі 40 тисяч земельного податку. Наразі в ТзОВ «Наш ринок» працює 300 приватних підприємців.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ