Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Приватизація в облраді – наслідок мовчазних домовленостей

Приватизаційному голосуванню, яке учора відбулось у Львівській обласній раді, не передувало жодних домовленостей між депутатами. Про це „Гал-info” повідомило конфіденційне джерело.
За інформацією „Гал-info”, розподіл об’єктів приватизації відбувся за мовчазної згоди усіх депутатів. Після голосування усі залишились задоволені. Представник ГО „Пора” Юрій Моравецький отримав приміщення на площі Ринок, 17, кафе «Золотий вепр» нашоукраїнець Олег Мандюк отримав „Віденську кав’ярню і готель „Відень”, а борці за справедливість у Львівській обласній раді, представники ВО „Свобода” приватизували собі офіс на вулиці Чайковського.
Під час сесії Олег Тягнибок цікавився в одного із депутатів чи буде він голосувати за приватизацію приміщення ВО „Свободи”. Той відповів згодою.
Фракція Української народної партії, яка погрожувала зняти майнові питання із порядку денного, врешті стала ініціатором приватизаційного голосування. Саме її представник Олекса Гудима запропонував продовжити сесію ще на півгодини для розгляду приватизаційних питань.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ