Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Прийняті у держбюджеті на 2008 рік інвестиційні програми на вуглевидобування не задовольняють потреб галузі – Віктор Полтавець

Прийняті у держбюджеті на 2008 рік інвестиційні програми на вугільнодобувну галузь не задовольняють потреби розвитку галузі. Про це сьогодні на прес-конференції у Сокалі заявив міністр вугільної промисловості Віктор Полтавець.
За його словами, прем’єр-міністр Юлія Тимошенко наказала працювати над коригуванням бюджетних показників з метою виявлення ділянок, на які потрібне додаткове фінансування, і в середині лютого представити програму фінансування галузі. В березні планується прийняття змін до бюджету, де буде врахована ця робота. Буде збільшене фінансування заробітних плат, закупівля технічних засобів, тощо.
За інформацією ДП „Львіввугілля”, з держбюджету у 2007 році надійшло 194,2 мільйони гривень, з них на покриття витрат по собівартості вуглевидобутку – 129,5 мільйонів гривень, на придбання обладнання для лав 32,2 мільйони гривень, на придбання прохідницького обладнання 1,8 мільйона гривень, 4,4 на капітальне будівництво, 1,9 на стаціонарне обладнання, на капремонт гірничошахтного обладнання 8,6 мільйонів гривень, 4,8 мільйони на охорону праці, 11 мільйонів на УТАС.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ