Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Прийняти результативне рішення стосовно звіту голови ЛОДА при сучасному розподілі сил в облраді практично неможливо — Микола Горинь

Заступник голови облради Микола Горинь передбачає, що ніякого результативного рішення стосовно звіту голови Львівської ОДА Петра Олійника депутатському корпусу прийняти не вдасться, принаймні при такій розстановці політичних сил, яка зараз є в облраді.

  „Прийняти результативне рішення стосовно звіту голови ЛОДА при сучасному розподілі сил в облраді практично неможливо”, — акцентував  Микола Горинь.
Як переконаний заступник голови ЛОР, проект рішення стосовну звіту голови  облдержадміністрації  в секретаріат ради ще не подали. І ймовірно, що як такий, проект буде запропонований безпосередньо під час сесійного засідання.
Спеціальна тимчасова комісія, створена для аналізу діяльності голови ЛОДА, дійсно не подала такого проекту рішення у секретаріат, однак фракції ВО «Свобода» та БЮТ планують запропонувати власні проекти від імені своїх політичних орагнів. Про це «Гал-info» розповів заступник голови тимчасової комісії Михайло Ваврин.
Щоправда, члени комісії самі усвідомлюють, що голосів для прийняття рішення не вистачить. «Облрада готова навіть висловити недовіру голові ЛОДА, інше питання, чи вистачить для цього голосів», — резюмував Михайло Ваврин.  
   
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ