Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Приз турніру з баскетболу імені Ярослава Пастернака виграла польська команда

У Львівській обласній спортивній школі відбувся III міжнародний турнір з баскетболу пам’яті спортивного журналіста Ярослава Пастернака. Головним організатором є старший тренер обласної ДЮСШ Зеновій Курса.

Цього разу на турнірі, що став традиційним, змагалися юнаки та дівчата 1992-1993 років народження. Представники Черкас та колеги з Польщі привезли до Львова юнацьку та дівочу команди, столиця України була представлена юними вихованцями спортивного ліцею-інтернату, а честь Сокаля відстоювали баскетболістки місцевої ДЮСШ. Саме останні мало не обіграли господарок з Львівської обласної ДЮСШ у заключному матчі третього ігрового дня. Проте у вирішальні моменти гри вихованки Марії Шуп’яної проявили свою майстерність і втримали перевагу – 41:40. Щодо кращої дівочої команди турніру, то тут особливих питань не виникало: польська об’єднана дружина трьох міст обіграла усіх суперниць і забрала головний приз до Польщі. Щодо турніру юнаків, то юні баскетболісти обласної ДЮСШ не залишили шансів на успіх ні польській збірній, ні столичній команді.
Турнір пам’яті Ярослава Пастернака – єдиний в Україні турнір пам’яті спортивного журналіста, який об’єктивно й фахово висвітлював ту чи іншу подію.
Спортивний журналіст «Високого замку» Ярослав Пастернак передчасно пішов з життя у січні 2004 року.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ