Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Призначено Судового вікарія Львівської архієпархії священика Ростислава Бубняка

11 липня у каплиці Святоюрських палат склав присягу новий Судовий вікарій Львівської архієпархії, згідно з декретом Високопреосвященного Владики Ігоря (Возьняка), архієпископа Львівського, ним став священик Ростислав Бубняк. Про це повідомив прес-секретар Львівської архієпархії о. Олег Панчиняк.
Звертаючись до новопризначеного судового вікарія Владика Ігор (Возьняк),  зокрема зазначив: «Місія судді є відповідальною перед Богом та людьми. Закликаю Вас ставитися до своїх обов‘язків дуже сумлінно із вимогою до себе, як особа до цього покликана, а також поглиблюйте ваші знання. Закликаю, щоб до кожної справи підходили чесно, відповідально, не піддавалися на якісь тиски, пам‘ятаючи, що ця справа стоїть перед Богом і я мушу її гідно виконати, як каже закон і моє сумління».
Крім того, Владика подякував о. Роману Іванціву за довголітню працю і призначив його суддею Трибуналу Львівської архієпархії.
На церемонії присяги були присутні: Владика Ігор (Возьняк), о. Орест Фредина, протосинкел Львівської архієпархії, о. Михайло Палій, промотор справедливості, о. Роман Іванців, який до цього часу виконував уряд судового вікарія, о. Роман Шафран, суддя, о. Володимир Білоцький, суддя, о. Андрій Мацьків, суддя та о. Ігор Демків, віце-канцлер. На завершення Владика Ігор побажав успішної праці усім суддям Львівської архієпархії.
Ростислав Бубняк народився 7 липня 1976 року  в смт. Лопатин. Радехівського району, Львівської області; 18 грудня 2005 року – Ростислав Бубняка отримав священичі свячення у Белзі. Святитель Владика Михаїл (Колтун) у 2005-2006 pоках - префект у Львівській духовній семінарії. Викладач канонічного права у Львівській Духовній Семінарії та Українському католицькому університеті, 11 липня цього року - призначений Судовим вікарієм Львівської архієпархії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ