Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Призначити новим прокурором Львівщини Анатолія Пришка було виключно рішенням Генпрокурора, однак Євген Блажівський виступав за це призначення

Призначити новим прокурором Львівщини Анатолія Пришка було виключно рішенням Генерального прокурора, однак Євген Блажівський виступав за це призначення, — повідомив «Гал-info» екс-прокурор області, нині прокурор Києва і заступник Генпрокурора України.
 «Призначення в системі прокуратури — це тільки прерогатива Генерального прокурора України. Однак Анатолій Медведько на засіданні Колегії Генеральної прокуратури радиться із членами Колегії щодо кадрових рішень. Я як член Колегії сказав свою позитивну думку про цю людину», — пояснив Євген Блажівський.
 Екс-прокурор Львівщини не вважає призначення своїм наступником Анатолія Пришка несподіванкою, як про це вже встигли сказати місцеві ЗМІ.
 «Назвати пана Пришка на посаді прокурора області котом у мішку я б не брався. Ця людина дуже відома у системі прокуратури, він працював на посаді начальника управління Генеральної прокуратури, зарекомендував себе як професіонал, за його участі були викрити серйозні злочинні угрупування, отож це призначення є цілком логічним», — переконаний Євген Блажівський.
 Нагадаємо, Анатолій Пришко був призначений прокурором Львівської області 25 липня, а 27 липня на новій посаді його представив Генеральний прокурор України Олександр Медведько.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ