Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Псевдозамінування будівлі Франківської районної адміністрації Львова

Сьогодні, 28 листопада, о 10.10 год. на телефон заступника голови Франківської районної адміністрації Львівської міської ради невідома особа повідомила про замінування адміністративної будівлі Франківської районної адміністрації (вул. Генерала Чупринки, 85). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова, згідно з «Планом дій…». Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. З адміністративної будівлі Франківської районної адміністрації було виведено 156 осіб.

Спеціалісти вибухово-технічного відділу науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ МВС України у Львівській області разом з кінологом провели обстеження адміністративної будівлі та прилеглої території.

Об 11.45 год. пошукові роботи були завершені. Вибухового пристрою не виявили. Зараз проводяться заходи зі встановлення особи, яка надала фальшиве повідомлення про замінування.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ