Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пункт пропуску „Рава-Руська” знову перекрили мешканці прикордоння

Сьогодні близько 10.30 перед пунктом пропуску „Рава-Руська” знову розпочався пікет мешканців прикордонної зони. Пікетувальники перекрили трасу та доступ до пункту пропуску, вимагаючи спрощення системи видачі шенгенських віз та підписання Угоди про правила місцевого прикордонного руху. Про це „Гал-іnfо” повідомила працівник прес-служби Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Тетяна Герасимчук.
За її словами, станом на 11.30 біля пункту пропуску „Рава-Руська” перебувають близько 40 пікетувальників. Спочатку вони не пропускали в Україну та з України тільки громадян Євросоюзу, проте згодом пункт пропуску було перекрито і для наших співвітчизників. Пікетувальники вимагають, щоб до них приїхали представники влади, щоб передати їм свої вимоги.
Нагадаємо, учора мешканці населених пунктів українсько-польського прикордоння пікетували перед переходом у Краківці та Раві-Руській, вимагаючи спростити умови перетину українсько-польського кордону, які значно ускладнилися після вступу Польщі у Шенгенську зону. Пікетувальники на кілька годин перекрили дороги міжнародного значення.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ