Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Пустомитівська РДА готує інвестиційний проект з будівництва сміттєпереробного заводу у Ямполі

Пустомитівська РДА (Львівська область) готує інвестиційний проект з будівництва сміттєпереробного заводу у Ямполі. Із сільською радою Ямполя досягнуто домовленості, що вона надасть земельну діяльність для реалізації цього проекту. Про це Гал-інфо повідомили у Пустомитівській РДА.

У Пустомитівській РДА зазначили, що планується збудувати потужний завод, який зміг би перероробляти тверде побутове сміття з усієї області. В РДА обіцяють для майбутнього інвестора режим "повного сприяння і цілковитої прозорості".

Додамо, що тверде побутове сміття - це справжнє екологічне лихо для Львівщини, починаючи від Львівського сміттєзвалища у Грибовичах, яке давно вичерпало свій ресурс, і закінуючи численними стихійними звалищами по всій області. 

Також у Пустомитівському районі триває підготовка іншого великого інвестпроекту з виробництва і заморожування свинини з метою подальшого експорту. Переговори щодо виділення відповідної земельної ведуться із сільською радою Миколаєва,  що  біля траси Львів-Тернопіль.

"Головна проблеми при підготовці таких великих проектів - знайти вільну земельну ділянку потрібного розміру. У приміському Пустомитівському районі таких ділянок щораз залишається менше і менше", - зазначили в РДА.         

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ