Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Путін не братиме участі у передвиборчих теледебатах

Прем'єр-міністр Володимир Путін не братиме участь у передвиборних теледебатах кандидатів у президенти, але може уповноважити на це своїх представників. Про це заявив прес-секретар глави уряду Дмитро Пєсков.

"Участь кандидата в президенти Володимира Путіна в телевізійних передвиборчих дебатах пов’язана з необхідністю оформлення відпустки відповідно до чинного законодавства, що, безумовно, не дозволить йому належним чином виконувати обов'язки голови уряду", - заявив Пєсков.

Так він відповів на запитання агентства щодо можливості участі Путіна в передвиборчих теледебатах.

Разом з тим, за словами Пєскова, "ефірний час, відведений кандидатові в президенти Путіну за законом, буде в будь-якому випадку використаний для доведення його передвиборчої програми до виборців".

"Крім того, у даний момент розглядається можливість участі в дебатах представників кандидата в президенти Путіна, але остаточне рішення по цьому питанню ухвалить він сам", - сказав Пєсков.

Нагадаємо, що суперники Володимира Путіна по президентській гонці неодноразово, зокрема, і в поточному політичному сезоні, викликали його на теледебати.

Так, лідер КПРФ Геннадій Зюганов висловлював думку, що Путін у ході президентської кампанії зобов'язаний взяти участь у дебатах.

Нагадаємо, що в 2004 р. Путін також відмовився від участі в теледебатах. Аналогічною була ситуація в 2000 році.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ