Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Путін "у неадекваті", і це бачить весь світ - Геращенко

Радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко вважає, що світ опинився на порозі нової війни через психічну неповноцінність Володимира Путіна.

Про це він сказав в ефірі "5 каналу", передає кореспондент Укрінформу.

"Весь світ зараз бореться з одним питанням - психіатрії Путіна та його психічної неповноцінності. Навесні Ангела Меркель першою заявила Обамі, і це пішло у ЗМІ, що Путін не при собі. Тоді ще всі сміялися, але тепер весь світ розуміє, що пані Ангела, яка спілкується з Путіним рідною мовою, якраз відчула, що Володимир Путін в неадекваті", - заявив Геращенко.

Водночас він наголосив, що західні країни ведуть помірковану політику щодо України через власні інвестиції в Росії.

"З одного боку всі європейські дипломати - демократи, прихильники захисту прав людини і розуміють, що в Україні йде війна з Росією. З іншого боку - є промисловці, підприємці, які вклали великі гроші в економіку Росії... Загальна сума інвестицій Заходу в Росію - 750 мільярдів доларів. І Захід розуміє: якщо Путін ризикне і забере всю власність, то це може бути новий виток економічної кризи", - каже Геращенко.

За його словами, через це європейці зараз ведуть свою політику за принципом "один крок уперед, а два - назад".

"Вони вимушені вести таку політику - один крок вперед, два кроки назад. Один крок - назустріч Україні, а потім два кроки назад", - заявив Геращенко.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ