Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

П'яні українці в Польщі поїхали за горілкою на Mercedes по залізниці

У польському містечку Скерневиці поліція затримала двох п'яних 25-річних українців, які вночі мчали на вантажівці Mercedes по залізничній колії.

Вони проїхали близько кілометра, коли на залізничній стрілці колесо кросовера застрягло між рейками. Там їх і наздогнали правоохоронці, повідомляє ТСН.

Виявилося, що хлопці працювали на будівництві шосе A2. Відпочиваючи ввечері, вони випили (на момент затримання в їхній крові виявили 2 і 1,6 проміле алкоголю). А коли горілка закінчилася, вирішили без дозволу власника взяти автомобіль і поїхати до міста в магазин.

Не знаючи району, вони випадково поїхали вулицею, що веде до залізниці, і виїхали на рейки на одну із запасних колій.

Наразі порушників затримано. Обидва будуть нести відповідальність за короткострокове використання транспортного засобу без дозволу, що тягне за собою покарання у вигляді позбавлення свободи строком до 5 років. Один з них також відповість за управління автомобілем в стані сп'яніння, за що передбачається до двох років позбавлення волі.

Як раніше повідомлялося, схожий випадок стався наприкінці жовтня на Київщині - 43-річний екстремал на Chevrolet Niva (теж будучи напідпитку) їздив залізничими коліями, поки не врізався в електричку. Побачивши потяг, він встиг вискочити, машину ж фактично розчавило.
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ