Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

П`яний водій "Мерседеса" заснув посеред дороги

У Львові небайдужий громадянин викликав патрульних коли побачив як нетверезий водій неадекватно їхав, а потім взагалі заснув за кермом, повідомила Патрульна поліція Львова на Фейсбук.

Вчора, 15 січня, близько 16 години патрульні отримали виклик від чоловіка про автомобіль Mercedes-Benz, водій якого, ймовірно, нетверезий і рухається з вулиці Котляревського в напрямку вулиці Генерала Чупринки. Телефоном заявник розповів, що водій зупинився.

Чоловік повідомив, що гуляв з дитиною, коли побачив, як водій згаданого автомобіля час від часу зупинявся і вмикав задню передачу, виїжджав на тротуари. Через відчинене вікно заявник помітив, що водій засинав, а згодом знову продовжував рух.

Водій зупинився на проїжджій частині. Коли разом із заявником патрульні підійшли до автомобіля – водій спав. Свідки події підтвердили і написали пояснення, що саме цей громадянин керував транспортним засобом.

Інспектори заледве розбудили водія. Він сказав, що не має жодних документів. Його особу встановили з паспорту. Чоловік відмовився проходити перевірку на вміст алкоголю в крові в присутності двох свідків.

На згаданого порушника в лютому цього року вже складали протокол за керування в нетверезому стані. Склали на нього протокол і цього разу. За повторне  впродовж року керування транспортним засобом у стані сп’яніння йому загрожує вдвічі більший штраф та позбавлення посвідчення водія на три роки. Також на водія винесли постанову за відсутність документів. Автомобіль порушника евакуювали.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ