Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

П’ять тисяч львівських підприємців вийдуть на вулицю, протестуючи проти репресій

Завтра 1 лютого у Львові та ще кількох великих містах України підприємці знову розпочинають акції протесту. На цей раз вони вимагають припинити репресії проти учасників Податкового Майдану. Про це сьогодні, 31 січня, під час засідання львівського Прес-клубу повідомив представник Асамблеї організацій малого та середнього бізнесу Ігор Гурняк.

Вимоги підприємців – припинити репресії проти учасників Податкового майдану та переглянути Податковий кодекс. Адже, каже Гурняк, змінами до Податкового кодексу підприємців просто обманули.

«На сьогодні нормальний діалог з владою втрачений», – додав він.

За словами Ігоря Гурняка, у нього є список з понад 20 підприємців, які сьогодні зазнають утисків влади через участь у акціях протесту. Зокрема, порушено 4 кримінальні справи проти підприємців з Хмельницького, два місяці перебуває в Лук`янівському СІЗО Сергій Костяков.

Очікується, що у Львові на акцію протесту вийде 5-6 тисяч підприємців. Схожі заходи відбудуться ще у 7-8 обласних центрах. До Києва підприємці з’їжджатися не попанують через великі витрати на поїздку.

«Уже з’явилися повідомлення, начебто завтра ми будемо мітингувати в Києві. Я заявляю, що жодних акцій у Києві завтра ми проводити не будемо», – додав Гурняк.

У Львові підприємці зберуться в 11.00 біля пам’ятника Тарасові Шевченку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ