Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

П’ятак доручив створити оперативні штаби на українсько-польському кордоні

Перший заступника голови Львівської ОДА Валерій П’ятак видав доручення створити оперативні штаби на українсько-польському державному кордоні. Про це «Гал-info» повідомила прес-служба Львівської ОДА.
«У зв’язку з екстремальною ситуацією, яка склалась на українсько-польському державному кордоні внаслідок страйку працівників митних служб Республіки Польща, виникненням великих черг вантажного транспорту перед пунктами пропуску через кордон та з метою оперативного вирішення проблем, пов’язаних із тривалим чеканням у черзі водіїв створити оперативні штаби на чолі із профільним заступником з метою реагування і термінового вирішення питань харчування, медичної допомоги та санітарно-гігієнічних потреб водіїв вантажних автомобілів, що змушені простоювати у великих чергах, та про виконання інформувати управління міжнародного співробітництва облдержадміністрації», — зазначається у повідомленні прес-служби.
Нагадаємо, як розповіла у коментарі «Гал-info» працівник прес-служби Західного регіонального управління ДПСУ Тетяна Герасимчук, на українсько-польському кордоні черга автомобілів не зменшується через продовження страйку польських митників, найбільша черга з польського боку — 30 км станом на 24 січня (пункт пропуску Корчова), у черзі стоїть 500 автомобілів.
«З українського боку черга трішки менша: у Раві-Руській – 180 автомобілів, у Краковці - 410, також вже є черги і у Шегинях», — зазначила Тетяна Герасимчук.
Нагадаємо, на пунктах митного пропуску з польської сторони митники не виходять на зміну у повному складі.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ