Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

П’ятак закликав „Леоні” подбати про закон для всіх

„Леоні” не треба було робити постанову для себе, а робити закон для всіх”, - зазначив перший заступник голови ЛОДА Валерій П’ятак під час „круглого столу” на тему «Переробка на митній території України. Можливості законодавчих змін».
За його словами, Львівська ОДА намагалася врегулювати питання митного законодавства з усіма урядами, зокрема, урядом Тимошенко, Єханурова, але перманентні зміни не дають це зробити. Як додає Валерій П’ятак, ЛОДА повинна забезпечити інвестиційне середовище іноземному інвестору.
«Ми прихильні до інвесторів, ми готові лобіювати їхні інтереси в Києві, оскільки ми знаємо, кого до цього можна залучити», - сказав Валерій П’ятак. Як він запевняє, на регіональному рівні проблеми, які виникають в іноземного інвестора, будуть вирішені, зокрема, це проблеми з податковою та митницею: «Податкова і митниця мають бути присутні на проведенні таких «круглих столів».
Український завод німецької компанії „Леоні” (м. Стрий Львівської області) випускає бортові електомережі для автомобілів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ