Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

П’ятеро українців шукали роботу в перші хвилини Нового року

П’ятеро українців в перші хвилини Нового року шукали роботу. Серед них – двоє топ-менеджерів, бухгалтер та двоє кандидатів з адміністративного персоналу. Про це повідомили в Міжнародному кадровому порталі hh.ua.

Всі резюме були розміщені протягом першої години Нового року. Перше з них було додано о 00:01 год. кандидатом, який бажає будувати кар’єру бухгалтера. Середній вік менеджера, який шукав роботу в новорічну ніч, – 35 років. Наймолодшому з них – 26, а найстаршому – 47 років.

Всі кандидати вказали бажаний розмір заробітної плати. Середнє зарплатне очікування в новорічну ніч склало 6 600 гривень. Також кожен з шукачів зазначив у своєму резюме назви компаній, в яких хотів би працювати.

Показовим є те, що традиційно активні в пошуках роботи студенти, не розмістили в новорічну ніч жодного резюме. Те ж саме можна сказати і про менеджерів з продажу.

Довідка.

hh.ua – Міжнародний кадровий портал. Українська компанія Групи HeadHunter (Росія, Україна, Білорусія, Латвія, Литва, Естонія і Казахстан), яка входить до Mail.ru Group. Користувачі порталу hh.ua - менеджери середньої та вищоїланки. 51% - жінки,49% - чоловіки. 75% аудиторії в даний момент працевлаштовані, а 25% - шукають місце роботи. Середня заробітна плата, яку запрошують користувачі порталу – 6 000 гривень. Середнє зарплатне очікуваннятоп-менеджерів на hh.ua становить 21 000 гривень в місяць.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ