Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

П’ятьох болгар та одного іранця з підробленими паспортами затримали львівські прикордонники

Одразу два випадки підроблених документів цієї ночі виявили прикордонники Західного регіонального управління, – повідомила прес-служба Західного регіонального управління ДПСУ.

 

Так, о пів на другу ночі  під час оформлення потягу сполученням “Будапешт-Москва” в залізничному пункті пропуску «Чоп-залізнична станція» інспектору прикордонної служби на паспортний контроль був пред'явлений закордонний паспорт громадянина Бельгії під час перевірки якого виникли сумніви щодо дійсності та належності документа пред'явнику. Прикордонниками було створено комісію для поглибленого вивчення паспортного документа та виявлено чимало підробок  документа.

 

В подальшому було з’ясовано що даною особою є громадянин Ірану. Відтак, його захопливу та пізнавальну подорож територією України було перервано. За вчинення спроби незаконного порушення державного кордону України на громадянина Ірану чекає покарання за адміністративне правопорушення передбачене ст. 204-1 КУпАП.

 

Також, близько четвертої години ранку в пункті пропуску «Краковець» в напрямку «вибуття» з України прибув легковий автомобіль «Фіат» під керуванням громадянина Болгарії. В транспортному засобі окрім водія знаходилось ще чотири особи. На паспортний контроль усі подорожуючі предявили паспорти громадян Болгарії для виїзду за кордон.

 

Під час здійснення паспортного контролю виникли сумніви щодо дійсності поданих пасажирами на контроль паспортних документів. В ході комісійного дослідження встановлено, що сторінки з установчими даними паспортних документів предявлених на контроль пасажирами є підробленими, на що також  вказують ряд фактів.

 

Метою подорожі чоловіків, з їх слів було працевлаштування у Німеччині. Відносно підробки своїх документів надати пояснення не можуть. На даний момент дані громадяни затримані за вчинення правопорушення передбаченого ст. 204-1 КУпАП та знаходяться в пункті тимчасового тримання Мостиського прикордонного загону до встановлення осіб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ