Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

П'ятий весняний діловий форум: про інвестпроекти ніхто не згадуює, тільки б поговорити

Для інформування про поточний стан економіки України та перспектив її розвитку важливим є донесення необхідних аналітичних та професійних даних до бізнес-середовища. Саме в цьому полягає мета та основне завдання Весняного Ділового Форуму, який відбудеться у Львові 19 квітня, уже вп’яте.

До участі у Форумі запрошують представників органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, провідних банківських установ та інституцій, девелоперського бізнесу, успішних підприємців, які зацікавлені в представленні своїх організацій та інвестиційних проектів потенційним партнерам.

Із закордону до участі запрошують представників міжнародних економічних організацій та установ, зарубіжних фінансових та інвестиційних компаній, підприємств, які зацікавлені у реалізації бізнес-проектів на території України, успішно здійснюють підприємницьку та інвестиційну діяльність чи мають намір працювати на українському ринку.

Серед ключових завдань форуму: інформування про ситуацію в фінансовому та банківському секторах України; висвітлення погляду міжнародних організацій на перспективи розвитку економіки України у 2013 році; аналіз стану туристичної галузі України та Львова зокрема; обговорення питання нематеріальних цінностей як важливої складової побудови успішного бізнесу; обговорення перспектив України в ІТ секторі

Зареєструватися для участі у Форумі можна за посиланням: http://www.dilovyy-forum.com.ua/uk/register

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ