Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пильні чиновники львівської мерії не дали встановити вивіску

Сьогодні зранку, 21 січня, на пл.. Галицькій почали монтувати вивіску банку на фасаді будинку. Мерія Львова вжила заходів щодо недопущення самовільного встановлення вивіски - до погодження усіх необхідних документів власник добровільно демонтував вже наполовину встановлені конструкції, повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«На наше запитання, чи є дозвіл-погодження вивіски, робітники відповіли, що такого вони не мають і що може бути якийсь телефонний дзвінок з Києва. Звичайно, що жодних дзвінків ми приймати не можемо, бо мусить бути належне оформлення документів, а їх нема. Ми повинні дотримуватись чинного законодавства», - наголосила заступник голови Галицької РА Ярослава Білостоцька.

«У Львові діє порядок встановлення вивісок, відповідно до якого, вивіска перед встановленням має мати погоджений проект з управлінням архітектури, а в центральній частині Львова – і з управлінням історичного середовища. Такого проекту ця вивіска не має, відповідно вона є самовільно встановлена», - розповів начальник відділу нагляду за станом зовнішньої реклами КП «Адміністративно-технічне управління» Ігор Костюк.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ