Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Пилипенко обіцяє запросити на засідання комісії Струса та підготувати інформацію на сесію ЛОР

„Раніше було недоцільно викликати на сесію начальника обласного управління Державтоінспекції, оскільки він працював на цій посаді тільки місяць. Ми справді запрошували його на засідання комісії у квітні, вислухали йому думку та не вважали доцільним, щоб він виступав з доповіддю перед депутатським корпусом обласної ради”, – про це сьогодні на президії Львівської обласної ради від ВО «Свобода», голова комісії з прав законності Пилип Пилипенко.
Він також зазначив, що недоцільно було випитувати людину за усі проблеми на львівських дорогах, якщо вона працювала на тій посаді тільки місяць.
«Зараз це питання буде винесене на комісію обласної ради, і я не розумію звинувачень пана Мандюка. Ми думали, що сесія відбуватиметься 23 жовтня і відповідно до регламенту роботи Львівської обласної ради, ми не встигнемо запросити начальника обласної ДАІ на комісію та підготувати проект рішення на сесію Львівської обласної ради. А якщо сесія буде 30 жовтня, то ми будемо посилено працювати і постараємося встигнути до сесії обласної ради подати відповідний проект рішення», — зазначив Пилип Пилипенко.
Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник зазначив, що це питання справді потрібно розглянути на сесії ЛОР.
Нагадаємо, сьогодні під час президії ЛОР депутат облради Олег Мандюк заявив, що вимагає, щоб на сесії ЛОР, що відбудеться 30 жовтня, депутати заслухали інформацію від обласної ДАІ про ситуацію на львівських дорогах.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ