Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Писарчук готовий стати губернатором Львівщини, якщо Янукович запропонує

За його словами, за результатами виборів на 11 ДВК у Львівській області ще тривають судові процеси. Загалом йдеться приблизно про 10 тис. голосів. На думку Петра Писарчука, є підстави про визнання недійсними виборів на 5 дільницях ТВК №126 та 1 дільниці на ТВК №120.

 

Як зазначив народний депутат, штаб Януковича на Львівщині має перелік порушень у другому турі. Зокрема, йдеться про тиск, який чинили депутати Львівської облради, бізнесмени брати Дубневичі на членів ДВК в Пустомитівському районі. Зараз штаб Януковича стоїть перед дилемою, чи подавати до суду у зв’язку із зафіксованими порушеннями.

 

Крім того, Петро Писарчук повідомив, що українській мові та культури, греко-католицькій церкві при Президентові Януковичу нічого не загрожує, а тему російської мови як другої державної треба забути, бо вона не отримає такого статусу. Ключова справа, якою займатиметься Віктор Янукович на посаді глави держави – боротьба з бідністю.

 

Також Петро Писарчук подякував галичанам за високу виборчу культуру, яка зросла порівняно з 2004 роком, та місцевій владі за організацію виборів.  

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ