Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Писарчук подарував професійну копіювальну техніку Буській гімназії ім. Петрушевича

Народний депутат України, голова Львівської обласної організації Партії регіонів Петро Писарчук з нагоди Дня Соборності подарував Буській гімназії імені Євгена Петрушевича сучасну професійну копіювальну техніку. Про це повідомила прес-служба народного депутата.

Як наголосив голова Буської районної державної адміністрації Володимир Сай, у Буській гімназії ім. Євгена Петрушевича розміщено музей Президента Західно-Української Народної Республіки, до створення якого свого часу також долучився Петро Писарчук. Буська гімназія уже давно потребувала професійної копіювальної техніки, проте бюджетних коштів на таку потребу не вистарчало. Відтак гімназисти звернулися по допомогу до голови регіоналів Львівщини.

«Було б невірно, якщо б ми у ці урочисті, святкові дні, коли ми відзначаємо річницю Соборності, не вшанували пам’ять Президента Західно-Української Народної Республіки Євгена Петрушевича. Він проявив велику мужність і любов до України, і саме завдяки його зусиллям українці у 1919 році спробували відродити Українську Державу», - наголосив Петро Писарчук під час вручення техніки Буській гімназії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ