Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Писарчук порахував «Cвободі» 30%

Згідно з екзит-полом, який провела Партія регіонів, ВО «Свобода» перемагає на Львівщині. За підрахунком регіоналів, «Свобода» набирає у Львівську міську раду близько 30%. Про це заявив під час відеомарафону «Львівщина обирає місцеву владу» кандидат в мери Львова Петро Писарчук.

Під час відеомарафону, у якому взяли участь кандидат на посаду міського голови Львова від ВО «Свободи» Юрій Михальчишин та кандидат на посаду міського голови Львова від Партії регіонів Петро Писарчук, перший заявив, що наразі найголовнішим є якісний підрахунок голосів, зважаючи на некомпетентність членів виборчих комісій.

Петро Писарчук на це відповів «Те, що «Свобода» – лідер виборчих перегонів, це ні в кого сумніву не викликає і повірте мені, що все вам («Свободі») порахують. Члени ДВК від тої політичної сили, яку я представляю, порахують вам все правильно».

На що Михальчишин зауважив: «А ми порахуємо вам».

Писарчук зауважив, що Партія регіонів спеціально для себе провела екзит-пол, і судячи із його результату, ВО «Свобода» вже має більш як 30% голосів львів’ян.

«Щодо звинувачень в бік Партії регіонів, то мушу зауважити, що вибори організовує місцева влада, а у всіх порушеннях звинувачують чомусь Партію регіонів – сказав Петро Писарчук.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ