Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Писарчук "взяв на зарплату" штаб Тимошенко на Львівщині

Голова штабу Віктора Януковича на Львівщині Петро Писарчук не причетний до появи заяви Об’єднання національно-патріотичних сил Львівщини, в якій був заклик до виборців не голосувати у другому турі президентських виборів за жодного з кандидатів. Про це сьогодні, 1 лютого, під час прес-конференції заявив сам Петро Писарчук.

 

За його словами, виписка з рахунку буської газети «Воля народу», яку минулої п’ятниці ,29 січня, під час прямого ефіру одного з телеканалів продемонструвала Юлія Тимошенко, не може бути доказом того, що Петро Писарчук оплачував розміщення в газеті цієї заяви, оскільки рахунок був тільки виписаний, а не проплачений.

 

Петро Писарчук продемонстрував, яким чином роблять такі, на його думку фальшиві виписки, роздавши журналістам несправжні виписки про оплату праці позаштатних співробітників штабу Януковича на Львівщині. Цими «позаштатними працівниками» виявилися штабісти Юлії Тимошенко.

 

На думку Петра Писарчука, Партії регіонів не вдалося би вплинути на думку стількох поважних людей, які підписалися під цією заявою. Самій партії потрібно ще змінитися, щоб впливати на думку таких людей.    

 

Крім того, народний депутат повідомив, що голова «Союзу українок» Оля Пастушенко, яка заявляла про причетність Партії регіонів до фальсифікації заяви Обєднання національно-патріотичних сил Львівщини, неодноразово зверталася до нього як народного депутата за отриманням матеріальної допомоги на різноманітні заходи і отримувала її. «То чому вона не говорить, що Партія регіонів підтримує «Союз українок»?», – дивується Петро Писарчук.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ