Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Писарчук запропонував провести люстрацію львівських «націонал-патріотів»

Народний депутат від Партії регіонів вважає депутата Львівської облради Ростислава Новоженця "бездарним провокатором", який «загрожує не тільки стабільності, але і єдності держави». Про це йдеться у заяві регіонала, яке поширила прес-служба Львівської обласної організації Партії регіонів.

«Заява народного депутата України П. Писарчука

(про звинувачення Новоженця)

Можна було б залишити без уваги хворобливі випадки на мою особисту адресу цього бездарного провокатора, якби мова не йшла про більш важливі речі, які не маємо права залишити без відповіді, бо вони загрожують не тільки стабільності, але і єдності держави.

Не є дитячою забавкою заклики визнати Партію регіонів антидержавницькою організацією, бо вони можуть викликати у відповідь від недоумкуватих екстремістів з протилежного боку, що антидержавними є політичні сили, до яких належить п. Новоженець і його однодумці.

Тому, я безмежно вдячний депутатам Львівської обласної ради, які не підтримують деструктивних пропозицій.

Не Президент Янукович, а Новоженець всі роки незалежності, прикриваючись патріотичною фразою руйнував Україну. Галичанам добре відомі «трудові звитяги» Новоженця на заводі телеграфної апаратури, який з потужного знакового для Львова підприємства, фактично зник з його карти. А коли Новоженця призначили головою Яворівської райдержадміністрації, то кури перестали нести яйця. Бо зокрема і за падіння виробництва яєць в районі Президент Віктор Ющенко звільнив його з цієї посади.

Саме, нищення українських підприємств і економіки в цілому несе загрози незалежності України, про що так багато верещить цей чоловік, лякаючи галичан Януковичем. Економічна програма Президента Віктора Януковича навпаки – приведе тільки до зміцнення авторитету і незалежності Української держави, бо передбачає відродження промисловості та економічне зростання держави.

Легітимність результатів виборів в Україні першими визнали Голови Європейських держав та США, тому балачки про нелегітимність Президента Януковича на межі не тільки здорової логіки, але й Закону, який захищає честь і гідність Президента держави.

Що стосується моєї біографії, то соромитись мені нічого. Важливо не те, ким ти був, що говорив, а що робив. Тішуся, бо Всевишній дарував мені можливість будувати, а не руйнувати, в тому числі людські душі. І Бог, а не Новоженець буде мене судити.

Бо перш ніж озвучити сторінки моєї біографії, Новоженець мав би почати із своєї. Він як не зраджує мені пам'ять, пнувся із всіх сил прислужитися в комсомолі і на відміну від мене робив це з допомогою доносів в компартійні органи на своїх колег. Та й нині такою патріотичною партією, до якої відноситься Новоженець вже встигли покерувати колишні перші комсомольці України.

Щодо образ на адресу ринку «Південний», то я сподіваюсь, що ця справа знайде продовження в суді. Бо ринок «Південний» є загальновизнаним найбільшим платником податків міста і області, а тому мені приємно, що я маю відношення до його розбудови. Перш ніж озвучувати цифру в 1 млрд грн заборгованості Південного, Новоженець мав би почитати бюджет міста, і можливо би зрозумів, що за ці 10 років зібрано утричі менше орендної плати за землю із всіх господарюючих суб'єктів міста Львова .

Новоженець принижує не мене, а український бізнес, який має право на захист. І вже в недалекому майбутньому буде обов'язково себе почувати захищеним від таких неуків і мздоїдців, як новоженці. Але я підтримую заклик Новоженця провести економічну люстрацію ринку «Південний», а разом з цим і всіх решту підприємств, які працюють, на жаль, не на державу, а на кишені продажних новоженців.

Щодо мого губернаторства. Добре, що його боїться Новоженець. Хоча це не є моєю самоціллю. Я без посад знаходив і знайду в майбутньому можливість прислужитися людям», – зазначено у заяві.

Довідка.

Депутат Львівської облради Ростислав Новоженець звернувся із запитом до міського голови Львова Андрія Садового, начальниа ГУ МВСУ у Львівській області Василя Пісного, прокурора області Баганця, начальника УСБУ Юрія Артюхова із запитом про те, яку площу займає ринок «Південний» реально і яку площу цей ринок займає відповідно до документів, скільки податків сплачено за роки його функціонування. Про це повідомив кореспондент Гал-інфо з сесійної зали Львівської облради 23 лютого.

Необхідність запиту депутат аргументував тим, що почесний президент «Південного» Петро Писарчук претендує на посаду голови Львівської ОДА.

Запит Новоженця не був підтриманий, «за» проголосувало 47 депутатів.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ