Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Економіка  |  Cуспільство

Питання джерел Східниці зависло

Рішення сесії Східницької селищної ради щодо східницьких джерел в комісіях обласної ради питання ще не розглядали. Про це в коментарі Гал-інфо повідомив депутат Львівської обласної ради Михайло Задорожний.

«Я переконаний, що сесія Львівської обласної ради таке рішення не підтримає, адже джерела повинні бути в комунальній власності», - заявив Михайло Задорожний.

«Сьогодні маємо рішення сесії Східницької селищної ради. Невідомо поки, як на це рішення реагуватиме прокуратура. Селищний голова намагається всіляко виправдати таке рішення», - додав депутат.

Нагадаємо, що 12 березня, відбулось засідання Східницької селищної ради, на якому депутати надали дозвіл на розробку джерел одному із підприємств Східниці.

Як повідомив тоді в коментарі Гал-інфо Михайло Задорожний, в проекті рішення, яке було внесено депутатами з голосу, зазначалось, що частина джерел переходить комунальному підприємстві, а частинапереходить до ТзОВ«Владо».

«Але суть не втому, кому переходять ці джерела, суть у тому,що запущено механізм передачі джерел у приватні руки»,- зауважив Михайло Задорожний.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ