Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Питання львівських гуртожитків комісія ЛОР розглядатиме спільно з мешканцями — Мирослав Сеник

Сьогодні під стінами Львівської обласної ради зібралися жителі львівських гуртожитків, які вимагають надання їхніх гуртожитків статусу житлових будинків. Як зазначив сьогодні на Президії Львівської обласної ради голова Мирослав Сеник, він перед засіданням президієї ЛОР зустрівся з уповноваженими представниками від цих людей.
За його словами, це мешканці гуртожитків на вулиці Кримській, 33, гуртожиток яких відключений від електроенергії, також мешканці гуртожитків від Львівського автобусного заводу. Жителі гуртожитків заводу фототелеграфтої апаратури вимагають передати їх на баланс міста. Правда, за словами Сеника, там ідеться тільки про один із під’їздів гуртожитку, оскільки інші мають уже статуси житлового будинку. Також пікетували мешканці гуртожитку на вулиці Городоцькій, 168, які також вимагають передати їх місту.
«Я провів з ними розмову, висловив своє бачення та вислухав їхнє. У понеділок відбедеться засідання відповідної депутатської комісії із залученим спеціально створеним відділом Львівської обласної державної адміністрації. Я їм пообіцяв, що представники від груп мешканців будуть запрошені на засідання комісії і проект рішення не будуть готувати без їхньої думки», — зазначив голова Львівської обласної ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ