Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Питання про будівництво підземних паркінгів у Львові винесуть на громадські слухання

Будівництво підземних паркінгів на площі Петрушевича, вул. Коперніка – вул. Стефаника та вул. Вітовського обговорюватимуть на громадських слуханнях, які відбудуться 18 січня - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
«Будівництво підземних паркінгів є дуже важливим не тільки в контексті підготовки до чемпіонату Євро 2012, а й для вирішення організації руху транспорту у центральній частині міста. Це стратегічний крок для налагодження паркування у місті», – прокоментував директор департаменту містобудування та інфраструктури Андрій Павлів.
Нагадаємо, що департамент містобудування та інфраструктури Львівської міської ради звернувся в Державну службу з питань національної культурної спадщини, яка погоджує усі архітектурні проекти в історичному середовищі, зокрема в зоні ЮНЕСКО, щодо будівництва підземних паркінгів у центральній частині міста. Можливість спорудження підземних паркінгів в межах історичного ареалу на пл. Петрушевича, вул. Коперника – вул. Стефаника, вул. Ба туринська та вул. Вітовського, зважаючи на вимоги Закону України «Про планування та забудову територій», повинне спочатку бути винесене на громадські обговорення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ