Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Питання про призначення голів постійних депутатських комісій у міськраді розглядатимуть після Великодніх свят вже разом з новообраним міським головою

Питання про призначення голів постійних депутатських комісій у Львівській міській раді відклали до розгляду після Великодніх свят — повідомив „Гал-info” депутат міської ради, голова фракції УНП Юрій Кужелюк. Наступного разу, за його словами, уповноважені від фракцій розглядатимуть це питання вже в присутності новообраного міського голови.
„У вівторок буде урочисте засідання сесії міської ради, а після сесії, або вже середу, ми, очевидно, знову зберемося на нараду, адже на наступний четвер вже запланована робоча сесія”, — зазначив Юрій Кужелюк.
Нагадаємо, сьогодні, 19 квітня, представники депутатських фракції в черговий раз зібралися обговорити призначення  голів постійних депутатських комісій, однак до нічого конкретного так і не домовилися. Основною темою сьогоднішніх консультацій, як повідомив Юрій Кужелюк, стало обговорення Меморандуму про співпрацю у міськраді, який підписали ГП „Пора” та ВО „Свобода”.
Як наголосив голова фракції УНП, Українська народна партія готова долучитися до меморандуму, якщо „Пора” та „Свобода” погодяться на одне уточнення у тексті меморандуму.
„Всі декларуємо прозорість органів влади. Отож УНП вважає за доцільне внести в текст меморандуму одну поправку: у керівництві фракцій та на посаді секретаря міської ради ради не повинні буди близькі родичі (куми) міського голови та вищого ешелону влади”, — зазначив Юрій Кужелюк.
Як додав же „Гал-info” майбутній депутат міської ради від ГП „Пора” Андрій Білоус, попередню згоду долучитися до меморандуму дали фракції БЮТ та ПРП.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ