Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Питання про стан готовності ЖКГ області до опалювального сезону наразі не готове для розгляду на сесії ЛОР — Мирослав Сеник

Одне із найважливіших питань, яке потребує розгляду на сесії Львівської обласної ради, є питання про стан готовності житлово-комунального господарства області до опалювального сезону 2007/08 року, проте це питання ще не готове для винесення та розгляду на сесії. Про це сьогодні під час засідання Президії Львівської обласної ради повідомив голова ЛОР Мирослав Сеник.
За його словами, це питання обов’язково потрібно розглянути на сесії, однак по ньому ще повинна відбутися Колегія Львівської обласної державної адміністрації, а її ще наразі не було.
«На Колегії мають розглянути питання про стан підготовки до зими, тому від імені Президії Львівської обласної ради я напишу листа до Львівської ОДА з вимогою обговорити перелік питань, пов’язаних із готовністю ЖКГ до опалювального сезону, щоб ми повноцінно могли розглянути це питання на сесії Львівської обласної ради, оскільки воно є надзвичайно актуальним і стосується не тільки шкіл і дитячих садочків, а й цілого комплексу: котелень тощо», — зазначив Мирослав Сеник.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ