Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Питання про відставку голови Львівської облради Сеника поки що не стоїть, – депутат Дубневич

Питання про відставку голови Львівської обласної ради Мирослава Сеника поки що не стоїть. Я не бачу конфлікту у тому, що вчора (9 липня) було проголосовано кандидатуру Ростислава Бондаренка на посаду голови бюджетної комісії ЛОР, попри волю Мирослава Сеника. Фракція БЮТ працює на консолідацію, а не конфронтацію. Про це «Гал-інфо» сьогодні, 10 липня, заявив депутат Львівської обласної ради від фракції БЮТ Ярослав Дубневич.
За його словами, вчорашнім голосуванням за призначення головою бюджетної комісії Ростислава Бондаренка депутати не порушили жодних зобов’язань щодо пакетного голосування – за заступників голови ЛОР та голови бюджетної комісії. "Голосування за призначення Ростислава Бондаренка можна вважати виконанням першої частини домовленостей щодо пакету", – наголосив Ярослав Дубневич

Він також зазначив, що частина депутатів форсувала призначення Ростислава Бондаренка, оскільки сесії не буде 2 місяці, а бюджетна комісія не повинна залишатися без голови. Також Ярослав Дубневич заявив, що депутати готові подолати протест прокурора, якщо він опротестує призначення нового голови бюджетної комісії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ