Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Питання приватизації гуртожитків меблевої фабрики з’ясовуватимуть правоохоронці та прокуратура

Львівська обласна рада прийняла звернення до правоохоронних органів, зокрема, УМВСУ у Львівській області та прокуратури Львівської області дослідити питання сумнівної приватизації ВАТ „Меблева фабрика” гуртожитків на вул. Зеленій, 206-208.
 Львівська облрада просить правоохоронні органи з’ясувати всі обставини приватизації, провести графологічну експертизу документів, також провести оцінювання гуртожитків і майна за цінами 1993 року. Крім того, депутати планують розглянути можливість повернення гуртожитків у державну власність.
 Нагадаємо, сьогодні, 26 грудня, мешканці гуртожитку на вул. Зеленій, 208 вже вдруге перекривають рух. Вони вимагають припинити виселення і переселення жителів гуртожитку, з’ясувати питання щодо будинку в цілому, згідно з актом здачі будинку в експлуатацію встановити номер будинку №206, або залишити незмінним №208 згідно з пропискою, а також зареєструвати дітей, які проживають по вулиці Зеленій, 208. Зокрема, представники мешканців цих гуртожитків звинуватили Андрія Садового у невиконанні своїх обіцянок щодо вирішення питання в цих гуртожитках, а саме мешканці гуртожитків вимагають проведення міжвідомчої комісії з метою обстеження умов проживання і дотримання житлового кодексу в цих гуртожитках, а також вирішення проблеми прописки неповнолітніх дітей в цих гуртожитках. Зокрема, профспілка «Захист праці», яка була створена мешканцями  гуртожитків, зверталася з цих питань вже до Фонду держмайна України, до Верховної Ради.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ